با عنوان: بررسی اثر افزودن موسیلاژ دانه قدومه شیرازی و افرزه و سبوس اسفرزه (پسیلیوم) بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی
جلسه دفاع پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان : بررسی اثر افزودن موسیلاژ دانه قدومه شیرازی و افرزه و سبوس اسفرزه (پسیلیوم) بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم سمیرا بیک زاده
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : آقای دکتر همایونی راد و اقای دکتر هادی پیغمبر دوست
تاریخ: 95/6/23
زمان: 12:30 ظهر
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده