تاریخ : يکشنبه 21 شهريور 1395
کد 619

جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشدخانم سمیرا بیک زاده (سه شنبه 95/6/23)

با عنوان: بررسی اثر افزودن موسیلاژ دانه قدومه شیرازی و افرزه و سبوس اسفرزه (پسیلیوم) بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی

جلسه دفاع پایاننامه کارشناسی ارشد


عنوان : بررسی اثر افزودن موسیلاژ دانه قدومه شیرازی و افرزه و سبوس اسفرزه (پسیلیوم) بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی

نام و نام خانوادگی دانشجو :   خانم سمیرا بیک زاده
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده :  تغذیه و علوم غذایی  
استاد راهنما :  آقای دکتر همایونی راد و اقای دکتر هادی پیغمبر دوست
تاریخ: 95/6/23
زمان:  12:30 ظهر
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده