با عنوان: ارزیابی میکروبی (اشیرشیاکولای O157:H7 ، سالمونلا انتریکا و کلستریدیوم دیفیسایل) سالاد سبزیجات آماده مصرف در رستوران های شهر تبریز با روش Real time PCR
جلسه دفاع پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان : ارزیابی میکروبی (اشیرشیاکولای O157:H7 ، سالمونلا انتریکا و کلستریدیوم دیفیسایل) سالاد سبزیجات آماده مصرف در رستوران های شهر تبریز با روش Real time PCR
نام و نام خانوادگی دانشجو : آقای حجت کوچک خانی
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر دهقان
تاریخ: 95/6/23
زمان: 11 صبح
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده