جلسات دفاع از پایان نامهی کارشناسی ارشد در گروه علوم و صنایع غذایی که درروز سه شنبه 23/6/95 برگزار گردید، به شرح ذیل می باشد:
- عنوان پایان نامه: ارزیابی میکروبی (اشیرشیاکولای O157:H7 ، سالمونلا انتریکا و کلستریدیوم دیفیسایل) سالاد سبزیجات آماده مصرف در رستوران های شهر تبریز با روش Real time PCR
توسط حجت کوچک خانی و به استاد راهنمایی : خانم دکتر پروین دهقان
- عنوان پایان نامهبررسی اثر افزودن موسیلاژ دانه قدومه شیرازی و افرزه و سبوس اسفرزه (پسیلیوم) بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی
توسط سمیرا بیک زاده و به استاد راهنمایی : آقای دکتر عزیز همایونی راد و آقای دکتر سید هادی پیغمبردوست
- عنوان پایان نامه: بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیر خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک حسی نوشیدنی مالت
توسط فرناز حاجی اقراری و به استاد راهنمایی : آقای دکتر عزیز همایونی راد