تاریخ : چهارشنبه 24 شهريور 1395
کد 615

برگزاری 3 جلسه‌ی دفاع از پایان نامه‌ی کارشناسی ارشد در گروه علوم و صنایع غذایی

روز سه شنبه 23/6/95

جلسات دفاع از پایان نامه‌ی  کارشناسی ارشد در گروه علوم و صنایع غذایی که درروز سه شنبه 23/6/95 برگزار گردید، به شرح ذیل می باشد:

 

      - عنوان پایان نامه:  ارزیابی میکروبی (اشیرشیاکولای O157:H7 ، سالمونلا انتریکا و کلستریدیوم دیفیسایل) سالاد سبزیجات آماده مصرف در رستوران های شهر تبریز با روش Real time PCR

           توسط حجت کوچک خانی و به استاد راهنمایی : خانم دکتر پروین دهقان

      - عنوان پایان نامهبررسی اثر افزودن موسیلاژ دانه قدومه شیرازی و افرزه و سبوس اسفرزه (پسیلیوم) بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی

           توسط سمیرا بیک زاده و به استاد راهنمایی : آقای دکتر عزیز همایونی راد و آقای دکتر سید هادی پیغمبردوست

    - عنوان پایان نامه:  بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیر خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیک حسی نوشیدنی مالت

           توسط فرناز حاجی اقراری و به استاد راهنمایی : آقای دکتر عزیز همایونی راد