تاریخ : پنجشنبه 4 شهريور 1395
کد 610

برگزاری مراسم گرامیداشت روز کارمند در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی مراسم روز کارمند روز 3 شهریورماه 1395 در محل سایت کامپیوتری دانشکده با حضور دکتر احسانی رئیس دانشکده و معاونین ایشان و کارمندان گرامی برگزار گردید. در این مراسم آقای دکتر احسانی ضمن گرامیداشت روز کارمند یادآور شد: چهارم شهريورماه «روز كارمند»، يادآور ارزش نهادن به مجاهدت قشر عظيمي از جامعه و انسان هاي شايسته ايست كه هدفشان خدمت به مردم و كسب رضاي خداوند است و در نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران بخش مهم و اساسي اداره امور كشور را برعهده دارند. بدون ترديد تلاش اين قشر شريف در همه نهادها و سازمان ها زمينه‌ ساز توسعه و پيشرفت است و در مجموعه دانشگاهي ما نيز مسئوليت سنگين پشتيباني نيروهاي تخصصي به عهده كارمندان پرتلاش است و هيچ كوششي در جهت ارتقاء كيفيت خدمات و ايجاد رضايت در ارباب ‌رجوع بدون همت و همراهی اين عزيزان موفق نیست و به ثمرنخواهد رسيد. همچنین ایشان ضمن عرض تبريك اين روز به تمامي كاركنان عزيز دانشگاه بخصوص کارکنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی، همت و ايثار اين قشر پرتلاش را ارج نهاده و از زحمات ایشان صمیمانه قدرداني کردند. در پایان مراسم به قید قرعه هدایانی به سه نفر از کارکنان جهت قدردانی ازایشان اهدا گردید.


به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی مراسم روز کارمند روز 3 شهریورماه 1395 در محل سایت کامپیوتری دانشکده با حضور دکتر احسانی رئیس دانشکده و معاونین ایشان و کارمندان گرامی برگزار گردید. در این مراسم آقای دکتر احسانی ضمن گرامیداشت روز کارمند یادآور شد: چهارم شهريورماه «روز كارمند»، يادآور ارزش نهادن به مجاهدت قشر عظيمي از جامعه و انسان هاي شايسته ايست كه هدفشان خدمت به مردم و كسب رضاي خداوند است و در نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران بخش مهم و اساسي اداره امور كشور را برعهده دارند. بدون ترديد تلاش اين قشر شريف در همه نهادها و سازمان ها زمينه‌ ساز توسعه و پيشرفت است و در مجموعه دانشگاهي ما نيز مسئوليت سنگين پشتيباني نيروهاي تخصصي به عهده كارمندان پرتلاش است و هيچ كوششي در جهت ارتقاء كيفيت خدمات و ايجاد رضايت در ارباب ‌رجوع بدون همت و همراهی اين عزيزان موفق نیست و به ثمرنخواهد رسيد.

همچنین ایشان ضمن عرض تبريك اين روز به تمامي كاركنان عزيز دانشگاه بخصوص کارکنان دانشکده تغذیه و علوم غذایی، همت و ايثار اين قشر پرتلاش را ارج نهاده و از زحمات ایشان صمیمانه قدرداني کردند. در پایان مراسم به قید قرعه هدایانی به سه نفر از کارکنان جهت قدردانی ازایشان اهدا گردید.