تاریخ : دوشنبه 17 اسفند 1394
کد 484

جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد آقای منصور محمودپور (چهارشنبه 94/12/19)

با عنوان: تعیین مقدار بنزو آلفا پایرن در برخی از مواد غذایی به وسیله ی کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا(HPLC )

جلسه دفاع پایاننامه کارشناسی ارشد

عنوان : تعیین مقدار بنزو آلفا پایرن در برخی از مواد غذایی به وسیله ی کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا(HPLC )


نام و نام خانوادگی دانشجو :   آقای منصور محمود پور
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده :  تغذیه  
استاد راهنما :  جناب آقای دکتر مهتدی­ نیا و جناب آقای دکتر نعمتی
تاریخ: 94/12/19
زمان:  13 ظهر
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده