با عنوان: تعیین مقدار بنزو آلفا پایرن در برخی از مواد غذایی به وسیله ی کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا(HPLC )
جلسه دفاع پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان : تعیین مقدار بنزو آلفا پایرن در برخی از مواد غذایی به وسیله ی کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا(HPLC )
نام و نام خانوادگی دانشجو : آقای منصور محمود پور
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه
استاد راهنما : جناب آقای دکتر مهتدی نیا و جناب آقای دکتر نعمتی
تاریخ: 94/12/19
زمان: 13 ظهر
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده