جلسه نشست صمیمانه دانشجویان جدید الورود گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده شامل دانشجویان کارشناسی صنایع غذایی و کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی و کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی با حضور مدیر گروه و رئیس محترم دانشکده تغدیه آقای دکتر احسانی و اعضای محترم هیئت علمی و کارشناسان گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی در محل سایت کارشناسی ارشد دانشکده برگزار شد.
جلسه نشست صمیمانه دانشجویان جدید الورود گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده شامل دانشجویان کارشناسی صنایع غذایی و کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی و کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی با حضور مدیر گروه و رئیس محترم دانشکده تغدیه آقای دکتر احسانی و اعضای محترم هیئت علمی و کارشناسان گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی در محل سایت کارشناسی ارشد دانشکده برگزار شد.
ابتدا جناب آقای دکتر احسانی خلاصه ای از تاریخچه تشکیل گروه وایجاد رشته های جدید کارشناسی صنایع غذایی و کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی و نحوه اخذ و پذیرش دانشجو در این مقاطع در نیمسال اول تحصیلی 95-1394سخنانی را بیان فرمودند و سپس امکانات و توانائیهای اعضای محترم هیئت علمی وکارشناسان گروه به دانشجویان معرفی شدند.
همچنین کلیه اعضای گروه خود را معرفی نمودند وخانم دکتر طبیبی آذر با معرفی و نحوه انتخاب استاد راهنما و سایر امکانات گروه دانشجویان را با سیستم آموزشی و انتخاب استاد راهنما و امکانات گروه آشنا ساختند و دانشجویان محترم نیز در این نشست صمیمانه سوالات خود را بیان کردند و در نهایت آقای دکتر احسانی اظهار امیدواری کردند تا در آینده ای نزدیک شاهد ایجاد رشته دکترای علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی در دانشکده باشیم.