با عنوان: بررسی میزان مهاجرت دی اتیل هگزیل آدبیات و دی اتیل هگزیل فتالات در عرق نعنا و بهارنارنج و گلاب بسته بندی شده در ظروف پلی اتیلن ترفتالات
جلسه دفاع پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان : بررسی میزان مهاجرت دی اتیل هگزیل آدبیات و دی اتیل هگزیل فتالات در عرق نعنا و بهارنارنج و گلاب بسته بندی شده در ظروف پلی اتیلن ترفتالات
نام و نام خانوادگی دانشجو : آقای سید جواد حسینی
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه
استاد راهنما : جناب آقای دکتر همایونی راد
تاریخ: 94/09/10
زمان: 11صبح
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده