محور ویژه کنگره: ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره
محورهای کنگره:
1. بهداشت محیط: آب، هوا، فاضلاب، مدیریت پسماند، ارزیابی اثرات زیست محیطی، بهداشت محیط در بلایا، پرتوها و اثرات آن بر سلامت انسان، نانوفناوری در بهداشت و ...
2. بهداشت عمومی: اپیدمیولوژی بیماریهای غیرواگیر، سلامت سالمندی، آموزش و استراتژیهای ارتقای سلامت، فرزندآوری و ارتقای سلامت مادران و کودکان، مدیریت، سیاستگذاری و اقتصاد سلامت، خودمراقبتی و سلامت، بهداشت روان و ..
3. بهداشت حرفهای: سلامت روان در محیط کار، ایمنیشناسی، عوامل فیزیکی و شیمیایی، ارگونومی، سمشناسی و ...
4. آمار زیستی: مدلسازی دادههای طولی، تحلیل متغیرهای رتبهای، کاربرد مدلهای چندمتغیره، مدلهای خطی تعمیمیافته، تحلیل دادههای بقا، آمار در اپیدمیولوژی و ...
5. تغذیه: ایمنی موادغذایی، تغذیه بالینی و رژیمدرمانی، علوم و صنایع غذایی، طب سنتی و تغذیه و ...
6. حشره شناسی پزشکی: کنترل بیولوژیکی ناقلین، کاربرد سموم در کنترل ناقلین، کاربرد روشهای مولکولی و ژنتیکی در حشرهشناسی پزشکی، بیماریهای منتقله به وسیله حشرات، مقاومت ناقلین و
7. محور ویژه: ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره