تاریخ : يکشنبه 17 خرداد 1394
کد 220

جلسه سمینار آقای فخرالدین همایون پور

با عنوان : بهینه سازی فرآیند تصفیه و فرمولاسیون روغن مخصوص سرخ کردنی

سمینار

عنوان : بهینه سازی فرآیند تصفیه و فرمولاسیون روغن مخصوص سرخ کردنی

نام و نام خانوادگی دانشجو :   آقای فخرالدین همایون پور
رشته : علوم و صنایع غذایی
 مقطع
: کارشناسی ارشد
دانشکده :  تغذیه
استاد راهنما :  جناب آقای دکتر همایونی راد
تاریخ: 94/03/19

زمان:   10 صبح
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده