تاریخ : شنبه 19 ارديبهشت 1394
کد 198

جلسه سمینار خانم مهرناز طبیبیان

با عنوان: افزایش غنی سازی ویتامین D در شیر 2/. چربی فرآوری شده در دمای بالا و زمان کوتاه، شیر کاکائو2/. چربی فرآوری شده در دمای بسیار بالا و ماست توت فرنگی کم چرب

سمینار

عنوان: افزایش غنی سازی ویتامین D در شیر 2/. چربی فرآوری شده در دمای بالا و زمان کوتاه، شیر کاکائو2/. چربی  فرآوری شده در دمای  بسیار بالا و ماست توت فرنگی کم چرب

نام و نام خانوادگی دانشجو :   خانم مهرناز طبیبیان
رشته
: علوم و صنایع غذایی
 مقطع
: کارشناسی ارشد
دانشکده
:  تغذیه
استاد راهنما
:  جناب آقای دکتر مهتدی نیا
تاریخ: 94/02/21
زمان: 
  11 صبح
مکان
: سالن آمفی تئاتر دانشکده