با عنوان: افزایش غنی سازی ویتامین D در شیر 2/. چربی فرآوری شده در دمای بالا و زمان کوتاه، شیر کاکائو2/. چربی فرآوری شده در دمای بسیار بالا و ماست توت فرنگی کم چرب
سمینار
عنوان: افزایش غنی سازی ویتامین D در شیر 2/. چربی فرآوری شده در دمای بالا و زمان کوتاه، شیر کاکائو2/. چربی فرآوری شده در دمای بسیار بالا و ماست توت فرنگی کم چرب
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم مهرناز طبیبیان
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه
استاد راهنما : جناب آقای دکتر مهتدی نیا
تاریخ: 94/02/21
زمان: 11 صبح
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده