در نخستین جشنواره کشوری غذای بیمارستانی که در حاشیه پنجمین همایش بین المللی تغذیه بالینی ایران برگزار شد بیمارستان امام رضا(ع) تبریز در طراحی منوی غذایی بیمارستانی حائز رتبه برتر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، میترا سرمدی کیا مسئول هماهنگ کننده تغذیه بالینی مرکز آموزشی ودرمانی امام رضا (ع) تبریز و دانشجوی دکترای سیاستهای عذا و تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی درنخستین جشنواره کشوری غذای بیمارستانی که همزمان با روز جهانی غذا و در حاشیه پنجمین همایش بین المللی تغذیه بالینی ایران برگزار شد جزو نفرات برتر طراحی منوی غذایی بیمارستانی شد.
بنا به همین گزارش: دبیرخانه پنجمین همایش بین المللی تغذیه بالینی ایران به مناسبت روز جهانی غذا (25 مهر ماه)، نخستین جشنواره کشوری غذای بیمارستانی را در قالب میزگرد عمومی تحت عنوان " رویکردهای نوین در مدیریت خدمات بیمارستانی" جهت هم اندیشی و بحث و تبادل نظر در خصوص معضلات و چالشهای طراحی منوهای غذایی و مدیریت خدمات بیمارستانی با حضور مسئولین و صاحبنظران این حیطه، در حاشیه برنامه های روز اول کنگره برگزار کرد.
در خاتمه این نشست به طراحان سه منوی غذایی برتر از نظر کمیته داوران جوایز نفیس اهدا شد.
ضمن تبریک این توفیق به سرکار خانم میترا سرمدی کیا آرزوی توفیقات روز افزون ایشان را از خداوند متعال مسئلت می نمائیم.