با عنوان: بهینه سازی، استخراج و ریزپوشانی رنگدانه های آنتوسیانینی پوست بادمجان و کاربرد آن در تهیه بسته بندی هوشمند مواد غذایی بر پایه پلیمرهای زیستی
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: بهینه سازی، استخراج و ریزپوشانی رنگدانه های آنتوسیانینی پوست بادمجان و کاربرد آن در تهیه بسته بندی هوشمند مواد غذایی بر پایه پلیمرهای زیستی
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم تینا عالیقدری
رشته : بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر طبیبی آذر
تاریخ: 1402/12/09
زمان : 10 صبح
مکان : کلاس 7 دانشکده