با عنوان: بررسی خواص شیمیایی، عملکردی و تکنولوژیکی عصاره پوست پیاز قرمز استخراج شده با حلال یوتکتیک عمیق طبیعی و روش تخلیه الکتریکی ولتاژ بالا
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: بررسی خواص شیمیایی، عملکردی و تکنولوژیکی عصاره پوست پیاز قرمز استخراج شده با حلال یوتکتیک عمیق طبیعی و روش تخلیه الکتریکی ولتاژ بالا
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم زهرا فروتنی
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر قاسم پور
تاریخ: 1402/11/11
زمان : 14 عصر
مکان : کلاس 7 دانشکده