با عنوان: Characterization of acorn oil and its application on carnauba wax-based oleogel and chocolate spread
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم مریم شهامتی دانشجوی ارشد علوم و صنایع غذایی و سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر ( عضو محترم هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی)، چاپ مقاله با عنوان:Characterization of acorn oil and its application on carnauba wax-based oleogel and chocolate spread
در ژورنال:
International Journal of Biological Macromolecules
Impact Factor: 8.2
CiteScore=14.5
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پرودگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا همچنان در پیشبرد اهداف آموزش عالی کشور کوشا و موفق بوده و در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.