تاریخ : سه شنبه 26 دي 1402
کد 1769

پذیرش مقاله سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور و خانم زهرا فروتنی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی در ژورنال Trends in Food Science & Technology (جز مجلات 5 درصد برتر حوزه علوم و صنایع غذایی)با (Impact Factor:15.3 , Q1)

با عنوان: Application of deep eutectic solvents in the extraction of anthocyanins: Stability, bioavailability, and antioxidant property
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و خانم زهرا فروتنی (دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی)، پذیرش مقاله با عنوان:
Application of deep eutectic solvents in the extraction of anthocyanins: Stability, bioavailability, and antioxidant property

در ژورنال:  Trends in Food Science & Technology
Impact Factor: 15.3 ,Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.