تاریخ : دوشنبه 25 دي 1402
کد 1767

جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم سنور پورشامحمد (چهارشنبه 1402/10/27)

با عنوان: طراحی و ساخت امولسیون پایدار شده اسانس زنیان با صمغ عربی و نشاسته اصلاح شده با روش امولسیون سازی خود به خودی و بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی آن
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد

 عنوان: طراحی و ساخت امولسیون پایدار شده اسانس زنیان با صمغ عربی و نشاسته اصلاح شده با روش امولسیون سازی خود به خودی و بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی آن
نام و نام خانوادگی دانشجو :  خانم سنور پورشامحمد
رشته : بهداشت و ایمنی مواد غذایی

مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده :  تغذیه و علوم غذایی 
استاد راهنما :
سرکار خانم دکتر محمود زاده
تاریخ: 1402/10/27
زمان : 12:30 ظهر
مکان : کلاس 7 دانشکده