با عنوان: طراحی و ساخت امولسیون پایدار شده اسانس زنیان با صمغ عربی و نشاسته اصلاح شده با روش امولسیون سازی خود به خودی و بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی آن
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: طراحی و ساخت امولسیون پایدار شده اسانس زنیان با صمغ عربی و نشاسته اصلاح شده با روش امولسیون سازی خود به خودی و بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی آن
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم سنور پورشامحمد
رشته : بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر محمود زاده
تاریخ: 1402/10/27
زمان : 12:30 ظهر
مکان : کلاس 7 دانشکده