تاریخ : شنبه 13 آبان 1402
کد 1732

برگزاری ژورنال کلاب گروه علوم و صنایع غذایی

با عنوان: Application of Cheese Whey Containing Postbiotics of Lactobacillus acidophilus LA5 and Bifidobacterium animalis BB12 as a Preserving Liquid in High-Moisture Mozzarella
جلسه ارائه ژورنال کلاب آقای نادر خانی دانشجوی دکترای رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی به استاد راهنمایی جناب آقای دکتر همایونی راد تحت عنوان:
Application of Cheese Whey Containing Postbiotics of Lactobacillus acidophilus LA5 and Bifidobacterium animalis BB12 as a Preserving Liquid in High-Moisture Mozzarella
 روز دوشنبه مورخه 1402/08/15 ساعت 12:30-11:30 در کلاس ۳ دانشکده، با حضور اعضاء محترم هیئت علمی تمامی گروهها و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزارخواهد گردید.