تاریخ : دوشنبه 18 اسفند 1393
کد 173

جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد خانم محبوبه مهربان

با عنوان : بررسی امکان تولید شکلات پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کازئی و میزان زنده مانی این باکتری در طول مدت 6 ماه نگهداری در دمای انباری و یخچالی

جلسه دفاع پایاننامه کارشناسی ارشد

عنوان :   بررسی امکان تولید شکلات پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کازئی و میزان زنده مانی این باکتری در طول مدت 6 ماه نگهداری در دمای انباری و یخچالی

نام و نام خانوادگی دانشجو :   خانم محبوبه مهربان
رشته : علوم تغذیه
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده :  تغذیه  
استاد راهنما : سرکارخانم دکتر خیروری
تاریخ: 93/12/20
زمان :   11:30
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده