با عنوان : بررسی امکان تولید شکلات پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کازئی و میزان زنده مانی این باکتری در طول مدت 6 ماه نگهداری در دمای انباری و یخچالی
جلسه دفاع پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان : بررسی امکان تولید شکلات پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کازئی و میزان زنده مانی این باکتری در طول مدت 6 ماه نگهداری در دمای انباری و یخچالی
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم محبوبه مهربان
رشته : علوم تغذیه
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه
استاد راهنما : سرکارخانم دکتر خیروری
تاریخ: 93/12/20
زمان : 11:30
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده