تاریخ : چهارشنبه 10 آبان 1402
کد 1726

جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد خانم مهدیه امرانی (چهارشنبه 1402/08/17)

با عنوان: طراحی و ساخت امولسیون های اسانس مرزه خوزستانی پایدار شده توسط نشاسته اصلاح شده- ژل نانوفیبر سلولز باکتریایی و بررسی خواص فیزیکو-شیمیایی و ضد میکروبی آن
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد

 عنوان: طراحی و ساخت امولسیون های اسانس مرزه خوزستانی پایدار شده توسط نشاسته اصلاح شده- ژل نانوفیبر سلولز باکتریایی و بررسی خواص فیزیکو-شیمیایی و ضد میکروبی آن
نام و نام خانوادگی دانشجو :  خانم مهدیه امرانی
رشته :
بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده :  تغذیه و علوم غذایی 
استاد راهنما :
سرکار خانم دکتر محمودزاده
تاریخ: 1402/08/17
زمان : 12 ظهر
مکان : کلاس 7 دانشکده