با عنوان : بررسی افزودن اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی آب سیب شفاف
جلسه دفاع پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان : بررسی افزودن اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی آب سیب شفاف
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم هلاله حجت انصاری
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه
استاد راهنما : آقایان دکتر همایونی راد و دکتر عارف حسینی
تاریخ: 93/12/18
زمان : 12 ظهر
مکان : سالن آمفی تئاتر دانشکده