با عنوان: طراحی و ساخت نانوذرات ایزوله پروتئینی نخودفرنگی و بررسی خواص ساختاری و عملکردی آن
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: طراحی و ساخت نانوذرات ایزوله پروتئینی نخودفرنگی و بررسی خواص ساختاری و عملکردی آن
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم طاهره فاضلی اسکوئی
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر طبیبی آذر
تاریخ: 1402/07/19
زمان : 10صبح
مکان : کلاس 7 دانشکده