تاریخ : دوشنبه 6 شهريور 1402
کد 1692

چاپ مقاله سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر و خانم طاهره فاضلی دانشجوی ارشد علوم و صنایع غذایی در ژورنال Journal of Molecular Liquids با (Impact Factor:6 , CiteScore=9.7 Q1)

با عنوان: Fabrication and characterization of food-grade pea protein-ascorbic acid nanoparticles-stabilized Pickering emulsion
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و خانم طاهره فاضلی (دانشجوی ارشد علوم و صنایع غذایی)، چاپ مقاله  با عنوان:
Fabrication and characterization of food-grade pea protein-ascorbic acid nanoparticles-stabilized Pickering emulsion

در ژورنال:   Journal of Molecular Liquids
Impact Factor: 6و, Cite Score:9.7 ,Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.