با عنوان: Fabrication and characterization of food-grade pea protein-ascorbic acid nanoparticles-stabilized Pickering emulsion
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و خانم طاهره فاضلی (دانشجوی ارشد علوم و صنایع غذایی)، چاپ مقاله با عنوان:
Fabrication and characterization of food-grade pea protein-ascorbic acid nanoparticles-stabilized Pickering emulsion
در ژورنال: Journal of Molecular Liquids
Impact Factor: 6و, Cite Score:9.7 ,Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.