با عنوان: Pickering emulsion stabilized by conjugated sodium caseinate-ascorbic acid nanoparticles: Synthesis and physicochemical characterization
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و آقای بهزاد معصومی (دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی)، چاپ مقاله با عنوان:
Pickering emulsion stabilized by conjugated sodium caseinate-ascorbic acid nanoparticles: Synthesis and physicochemical characterization
در ژورنال: Food Hydrocolloids
Impact Factor: 10.7و, Cite Score:19.3 ,Q1
که جزو ژورنالهای 5 درصد برتر می باشد
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.