با عنوان: مطالعه الگوهای غذایی، تنوع و کیفیت غذایی در افراد مبتلا به آلزایمر و ارتباط آنها با شدت بیماری و سطوح سرمی آمیلوئید بتا و لیپوکالین 2
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: مطالعه الگوهای غذایی، تنوع و کیفیت غذایی در افراد مبتلا به آلزایمر و ارتباط آنها با شدت بیماری و سطوح سرمی آمیلوئید بتا و لیپوکالین 2
نام و نام خانوادگی دانشجو : آقای آرمین عزیزی جویباری
رشته : تغذیه
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر خیروری
تاریخ: 1402/06/08
زمان : 12 ظهر
مکان : کلاس 7 دانشکده