با عنوان: A novel photonic chemosensor for rapidly detecting synthetic dyes in orange juice using colorimetric and spectrophotometric methods
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر قاسم پور (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی) و خانم شقایق احمدی دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی، چاپ مقاله با عنوان:
A novel photonic chemosensor for rapidly detecting synthetic dyes in orange juice using colorimetric and spectrophotometric methods
در ژورنال:
Food Chemistry
Impact Factor: 9.23 , Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.