با عنوان: Characterization of pickering emulsion stabilized by colloidal sodium caseinate nanoparticles prepared using complexation and antisolvent method
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و خانم عاطفه نورابی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، چاپ مقاله با عنوان:
Characterization of pickering emulsion stabilized by colloidal sodium caseinate nanoparticles prepared using complexation and antisolvent method
در ژورنال: LWT - Food Science and Technology
Impact Factor: 6.056, cite Score:7.3 , Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.