با عنوان: طراحی و ساخت الئوژل (روغن جامد بدون اسید چرب ترانس) از مشتقات سلولز هیدرولیز شده
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: طراحی و ساخت الئوژل (روغن جامد بدون اسید چرب ترانس) از مشتقات سلولز هیدرولیز شده
نام و نام خانوادگی دانشجو : آقای حسام مشهدی
رشته : بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر طبیبی آذر
تاریخ: 1401/11/19
زمان : 9 صبح
مکان : کلاس 7 دانشکده