با عنوان: توسعه روش اپتو-الکتریکی برای شناسایی و کمی سازی رنگ های سان ست یلو و تارترازین در مواد غذایی
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان:توسعه روش اپتو-الکتریکی برای شناسایی و کمی سازی رنگ های سان ست یلو و تارترازین در مواد غذایی
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم شقایق احمدی
رشته : بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر قاسم پور
تاریخ: 1401/10/14
زمان : 10 صبح
مکان : کلاس 7 دانشکده