تاریخ : سه شنبه 17 آبان 1401
کد 1566

چاپ مقاله سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور و آقای علی خوش کلام پور دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی در ژورنال Food Chemistry (جز مجلات 5 درصد برتر حوزه علوم و صنایع غذایی)با (Impact Factor:9.23 , Q1)

با عنوان: Cross-linked gelatin film enriched with green carbon quantum dots for bioactive food packaging
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و آقای علی خوش کلام پور (دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی)، پذیرش مقاله با عنوان:
 
Cross-linked gelatin film enriched with green carbon quantum dots for bioactive food packaging
در ژورنال:   Food Chemistry
Impact Factor: 9.23 ,Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.