با عنوان: Cross-linked gelatin film enriched with green carbon quantum dots for bioactive food packaging
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و آقای علی خوش کلام پور (دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی)، پذیرش مقاله با عنوان:
Cross-linked gelatin film enriched with green carbon quantum dots for bioactive food packaging
در ژورنال: Food Chemistry
Impact Factor: 9.23 ,Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.