با عنوان: بررسی ویژگیهای فیزیکو-شیمیایی و پایداری عصاره رنگی چغندر قرمز در سامانه کیتوزان و صمغ فارسی
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: بررسی ویژگیهای فیزیکو-شیمیایی و پایداری عصاره رنگی چغندر قرمز در سامانه کیتوزان و صمغ فارسی
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم غزال نماززاده
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر قاسم پور و جناب آقای دکتر احسانی
تاریخ: 1401/09/02
زمان : 11 صبح
مکان : کلاس 7 دانشکده