با عنوان: Sub-micro electrochemical recognition of carmoisine, sunset yellow, and tartrazine in fruit juices using P(β-CD/Arg)/CysA-AuNPs/AuE
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و خانم شقایق احمدی (دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی)، پذیرش مقاله با عنوان:
Sub-micro electrochemical recognition of carmoisine, sunset yellow, and tartrazine in fruit juices using P(β-CD/Arg)/CysA-AuNPs/AuE
در ژورنال: Food Chemistry
Impact Factor: 9.23 ,Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.