با عنوان: High-voltage electric discharge as pretreatment for efficient extraction of bioactive compounds from red onion peel
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و آقای سینا حجازی دانشجوی کارشناسی علوم و صنایع غذایی، پذیرش مقاله با عنوان:
High-voltage electric discharge as pretreatment for efficient extraction of bioactive compounds from red onion peel
در ژورنال: Innovative Food Science and Emerging Technologies and Nutrition
Impact Factor: 7.1 ,Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.