تاریخ : دوشنبه 14 شهريور 1401
کد 1533

جلسه دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد آقای علی قانی دهکردی (چهار شنبه 1401/06/16)

با عنوان: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی امولسیون های پایدار شده توسط کانژوگه های پروتئینی صمغ دانه مرو
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
 
عنوان: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی امولسیون های پایدار شده توسط کانژوگه های پروتئینی صمغ دانه مرو


نام و نام خانوادگی دانشجو :  آقای علی قانی دهکردی
رشته : بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده :  تغذیه و علوم غذایی 
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر مریم محمودزاده
تاریخ: 1401/06/16
زمان : 8 صبح
مکان : کلاس 7 دانشکده