با عنوان: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی امولسیون های پایدار شده توسط کانژوگه های پروتئینی صمغ دانه مرو
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی امولسیون های پایدار شده توسط کانژوگه های پروتئینی صمغ دانه مرو
نام و نام خانوادگی دانشجو : آقای علی قانی دهکردی
رشته : بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر مریم محمودزاده
تاریخ: 1401/06/16
زمان : 8 صبح
مکان : کلاس 7 دانشکده