با عنوان: اثر تکنولوژی پلاسمای سرد بر غیر فعالسازی سالمونلا آداپته شده به هیپوکلریت سدیم در پیازچه تازه
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: اثر تکنولوژی پلاسمای سرد بر غیر فعالسازی سالمونلا آداپته شده به هیپوکلریت سدیم در پیازچه تازه
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم پریسا کاظم زاده
رشته : بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر مریم محمودزاده
تاریخ: 1401/06/16
زمان : 10 صبح
مکان : کلاس 7 دانشکده