تاریخ : سه شنبه 23 فروردين 1401
کد 1496

پذیرش مقاله سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور و خانم سارا چادرشبی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی در ژورنال Food Chemistry با (Impact Factor:7.5, Q1 )

با عنوان: Red onion skin active ingredients, extraction and biological properties for functional food applications

پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و خانم سارا چادرشبی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، پذیرش مقاله مروری با عنوان:
Red onion skin active ingredients, extraction and biological properties for functional food applications
در ژورنال:   Food Chemistry
Impact Factor: 7.5, Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.