با عنوان: Red onion skin active ingredients, extraction and biological properties for functional food applications
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و خانم سارا چادرشبی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، پذیرش مقاله مروری با عنوان:
Red onion skin active ingredients, extraction and biological properties for functional food applications
در ژورنال: Food Chemistry
Impact Factor: 7.5, Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.