با عنوان: Atmospheric cold plasma effect on quality attributes of banana slices: Its potential use in blanching process
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و آقای علی خوش کلام پور دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی، پذیرش مقاله با عنوان:
Atmospheric cold plasma effect on quality attributes of banana slices: Its potential use in blanching process
در ژورنال: Innovative Food Science and Emerging Technologies and Nutrition
Impact Factor: 5.91, SJR=1.366 , Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.