تاریخ : يکشنبه 15 اسفند 1400
کد 1486

پذیرش مقاله سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور و آقای علی خوش کلام پور دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی در ژورنال Innovative Food Science and Emerging Technologies and Nutrition با (Impact Factor:5.91 , SJR=1.366 , Q1 )جزو 5 درصد ژورنال های برتر

با عنوان: Atmospheric cold plasma effect on quality attributes of banana slices: Its potential use in blanching process

پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر زهرا قاسم پور (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و آقای علی خوش کلام پور دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی، پذیرش مقاله با عنوان:
Atmospheric cold plasma effect on quality attributes of banana slices: Its potential use in blanching process
در ژورنال:   Innovative Food Science and Emerging Technologies and Nutrition
Impact Factor: 5.91, SJR=1.366 , Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.