با عنوان: بررسی خواص کارکردی، فیزیکو شیمیایی و پایداری عصاره رنگی پوست پیاز قرمز در سامانه لیپوزومی
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: بررسی خواص کارکردی، فیزیکو شیمیایی و پایداری عصاره رنگی پوست پیاز قرمز در سامانه لیپوزومی
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم سارا چادرشبي خسروشاهي
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر قاسم پور
تاریخ: 1400/11/27
زمان :
12 ظهر
مکان : کلاس ارشد صنایع دانشکده