با عنوان: Immobilization of α-amylase in ethylcellulose electrospun fibers using emulsion-electrospinning method
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و آقای اسداله حسینی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، چاپ مقاله با عنوان:
Immobilization of α-amylase in ethylcellulose electrospun fibers using emulsion-electrospinning method
در ژورنال: Carbohydrate Polymers
Impact Factor: 9.381, cite Score:13.40 , Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.