جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
با عنوان: طراحی و ساخت نانو الیاف زئین ، اتیل سلولز،آدی پیک اسید حاوی اسانس زیره سبز به روش الکترواسپینینگ و ارزیابی خاصیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی آن
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: طراحی و ساخت نانو الیاف زئین ، اتیل سلولز،آدی پیک اسید حاوی اسانس زیره سبز به روش الکترواسپینینگ و ارزیابی خاصیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی آن
نام و نام خانوادگی دانشجو : آقای اسداله حسینی
رشته : علوم و صنایع غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر طبیبی آذر
تاریخ: 1400/07/21
زمان :
10 صبح
مکان : کلاس 7 دانشکده