با عنوان: بررسی میزان کربوکسی متیل لیزین در واکنش بین پروتئین سفیده تخم مرغ با گلوکز/دکستران در حضور اسیدهای فنولیک و ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی ،سمیت سلولی و ضد میکروبی آن
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: بررسی میزان کربوکسی متیل لیزین در واکنش بین پروتئین سفیده تخم مرغ با گلوکز/دکستران در حضور اسیدهای فنولیک و ارزیابی خاصیت آنتی اکسیدانی ،سمیت سلولی و ضد میکروبی آن
نام و نام خانوادگی دانشجو : آقای فردین عبدی
رشته : بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر طبیبی آذر
تاریخ: 1400/06/17
زمان :
10 صبح
مکان : کلاس 3 دانشکده