با عنوان: Fabrication and characterization of novel antibacterial chitosan/dialdehyde guar gum hydrogels containing pomegranate peel extract for active food packaging application
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و خانم لیلا یاوری معروفی دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی، چاپ مقاله با عنوان:
Fabrication and characterization of novel antibacterial chitosan/dialdehyde guar gum hydrogels containing pomegranate peel extract for active food packaging application
در ژورنال:
International Journal of Biological Macromolecules
Impact Factor: 6.953, cite Score:8.5 , Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.