با عنوان: Effect of resveratrol and curcumin on formation of N-Carboxymethyl lysine and its intracellular oxidative stress
پژوهشگر گرامی، سرکار خانم دکتر مهناز طبیبی آذر (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و خانم زهرا گلچین فر دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی، چاپ مقاله با عنوان:
Effect of resveratrol and curcumin on formation of N-Carboxymethyl lysine and its intracellular oxidative stress
در ژورنال:
International Journal of food science and technology
Impact Factor: 3.713, cite Score:4.9 , Q1
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.