با عنوان: Supercritical fluid extraction of seed oils- A short review of current trends
پژوهشگر گرامی، جناب آقای دکتر علی احسانی (عضو محترم هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی) و آقای حسین آهنگری دانشجوی دکتری تخصصی بهداشت و ایمنی مواد غذایی، چاپ مقاله با عنوان:
Supercritical fluid extraction of seed oils- A short review of current trends
در ژورنال:
Trends in food science and technology
Impact Factor: ۱۱.۰۷۷, SJR: ۲.۸۴۱
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا همچنان در پیشبرد اهداف آموزش عالی کشور کوشا و موفق بوده و در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.