تاریخ : شنبه 14 فروردين 1400
کد 1330

چاپ مقاله جناب آقای دکتر علی احسانی و آقای میلاد توسلی دانشجوی دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی در ژورنال Food Hydrocolloids با (Impact Factor:7.053 , SJR:2.160 )

با عنوان: Multifunctional nanocomposite active packaging materials: Immobilization of quercetin, lactoferrin, and chitosan nanofiber particles in gelatin films

پژوهشگر گرامی، جناب آقای دکتر علی احسانی (عضو محترم هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی ) و آقای میلاد توسلی دانشجوی دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی مواد غذایی)، چاپ مقاله با عنوان:
Multifunctional nanocomposite active packaging materials: Immobilization of quercetin, lactoferrin, and chitosan nanofiber particles in gelatin films
 
در ژورنال:
Food Hydrocolloids
Impact Factor: 7.053, SJR: 2.160
ما را بر آن داشت تا صمیمانه ترین تبریکات و آرزوی موفقیت روزافزون  در تمامی درجات تحقیقاتی، علمی و آموزشی را برای شما عزیزان از پروردگار عالم داشته باشیم. امید آن داریم تا در جهت رشد علمی سرزمین عزیزمان گام های موثرتری بردارید.