با عنوان: امکان سنجی تولید سامانه ضد میکروبی حاوی عصاره آبی سیر در مخلوط ژلاتین -صمغ فارسی توسط برهم کنش الکترواستاتیکی
جلسه دفاع از پایاننامه کارشناسی ارشد
عنوان: امکان سنجی تولید سامانه ضد میکروبی حاوی عصاره آبی سیر در مخلوط ژلاتین -صمغ فارسی توسط برهم کنش الکترواستاتیکی
نام و نام خانوادگی دانشجو : خانم پرستو امام وردیان
رشته : بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : سرکار خانم دکتر قاسم پور
تاریخ: 99/11/29
زمان :10 صبح
مکان : کلاس 7 دانشکده