با عنوان: ارتباط دریافت پروتئین حیوانی، پروتئین گیاهی و پروتئین تام با ریسک مرگ و میر کل، مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی- عروقی (CVD) و مرگ و میر ناشی از سرطان
جلسه سمینار مجازی کارشناسی ارشد
عنوان: ارتباط دریافت پروتئین حیوانی، پروتئین گیاهی و پروتئین تام با ریسک مرگ و میر کل، مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی- عروقی (CVD) و مرگ و میر ناشی از سرطان
نام و نام خانوادگی دانشجو : آقای محمد ناعمی کرمانشاهی
رشته : تغذیه بالینی
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشکده : تغذیه و علوم غذایی
استاد راهنما : جناب آقای دکتر استاد رحیمی
تاریخ: 99/09/23
زمان : 10 صبح
مکان : کلاس دکتری 2 دانشکده